Maximum the hormone

La banda va ser fundada entre 1997 i 1998 per Daisuke Tsuda (vocalista MC i gutural) y Nawo Kawashita (baterista i vocalista femenina), juntament amb Sugi i Keito, guitarra i baix respectivament. Després de treure el seu primer LP, Sugi i Kei es van separar del grup.

A finals del 2000, Maximum the Hormone es consolidava amb la seva formació actual. Nawo va triar el seu germà petit Ryo Nawakita, que havia tocat la guitarra des de l'escola i cantava molt bé. Des de llavors es van repartir les veus: Daisuke s'encarregava de la majoria de les parts cridades i rapejades, mentre que Ryo s'encarregava de les parts més melòdiques. Futoshi Uehara també se'ls va unir al quartet com a baixista.

Després d'aquest gran canvi, van decidir transcriure les lletres i el nom de la banda a katakana, per mostrar el canvi que havia sorgit amb el reemplaçament dels membres de la banda

Imatges dels components del grup
Descripció

Banda japonesa que varreja varis subgèneres del rock, el punk i el heavy metal. Procedents de la ciutat residencial Hachiōji a Tokio, Japó.

Al 2005 es van consagrar al seu país com una destacable banda de rock en quant a originalitat, ventes i assistència als seus concerts, convertint-se en un autèntic fenòmen musical, però no va ser fins al 2007 quan van començar a fer-se coneguts en tot el món, en part gràcies a les cançons "What's up people?!" i "Zetsubou Billy" i les cançons d'opening i ending de la popular sèrie Death Note.

Video
Àlbums d'estudi
Any Títol
1999 "A.S.A. Crew"
2001 "Hō"
2002 "Mimi Kajiru"
2004 "Kusoban"
2005 "Rokkinpo Goroshi"
2007 "Buiikikaesu"
2013 "Yoshu Fukushu"
2015 "Mimi Kajiru" (nova versió)